Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Inloggen / Registreren

› Franse Filmdagen 2020

Drie mooie films en een maaltijd tussen de tweede en de derde film. I.v.m. Corona kunnen we minder couverts plaatsen in ons restaurant én is een buffet helaas niet mogelijk. Het eten wordt dit jaar uitgeserveerd. Vandaar dat we de Franse Filmdag dit seizoen twee keer ingepland hebben.

Aanvang 11.30 uur
Prijs €35,- pp


11.30 uur; Fahim

Wanneer de jonge Fahim en zijn vader hun geboorteland Bangladesh moeten ontvluchten en arriveren in Parijs, begint voor hen een nieuwe strijd. Terwijl ze wachten op de goedkeuring van hun politiek asielaanvraag, staan ze onder constante dreiging van uitzetting. Dan leert Fahim de schaakmeester Sylvain kennen, die hem onder zijn hoede neemt. Juist wanneer het nationale kampioenschap schaken begint, lijkt Fahim het land te moeten verlaten. Voor hem is er maar één uitweg: kampioen van Frankrijk worden.


13.45 uur; Eté 85

Normandië, ‘85. De zomervakantie is net van start gegaan als de 16-jarige Alexis na het kapseizen van zijn zeilbootje wordt gered door David. Het is de start van bijzondere vriendschap. David is een droom van een vriend en de jongens hebben samen de tijd van hun leven. Maar zal de droom langer duren dan deze zomer?


17.00 uur; Les plus belles années d'une vie (zie trailer)

Ze kenden elkaar lang geleden: een man en een vrouw wiens prachtige en onverwachte romance ontroerde in Un Homme et Une Femme, de inmiddels iconische film die onze kijk op liefde voor altijd veranderde. Maar nu voormalig autocoureur Jean-Louis zich steeds meer lijkt te verliezen in zijn herinneringen, probeert zijn zoon hem te herenigen met de vrouw die hij niet kon koesteren, maar waar zijn geheugen en dromen nog vol van zijn. Anne en Jean-Louis ontmoeten elkaar weer en hun verhaal gaat verder waar het stopte, vijftig jaar eerder…› Direct reserveren

Zondag15november 11:30 z4
Zondag22november 11:30 z4

Klik op een tijd om een voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Claude Lelouch, Pierre-François, François Ozon

Acteurs: Anouk Aimée, Jean-Louis Trintignant, Gérard Depardieu, Ahmed Assat, Melvil Poupaud, Valeria Bruni...

Lengte: 6:00

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

2020 Cinelink ©2020 Service Bioscoop Luxor -