› The Old Man and the Gun

The Old Man and the Gun is het waargebeurde verhaal van Forrest Tucker. Hij ontsnapte toen hij zeventig was uit de San Quentin gevangenis en pleegde vervolgens een reeks bankovervallen die de autoriteiten steeds verwarder
achterlieten en het Amerikaans publiek juist amuseerde. Hij wordt opgejaagd door politieagent John Hunt (Affleck), die langzaamaan steeds meer waardering begint te voelen voor de toewijding die Tucker toont, en ontmoet een vrouw, die gevoelens voor Forrest krijgt, ondanks diens misdadige wegen.

Reserveren
The Old Man and the Gun is het waargebeurde verhaal van Forrest Tucker. Hij ontsnapte toen hij zeventig was uit de San Quentin gevangenis en pleegde vervolgens een reeks bankovervallen die de autoriteiten steeds verwarder<br>achterlieten en het Amerikaans publiek juist amuseerde. Hij wordt opgejaagd door politieagent John Hunt (Affleck), die langzaamaan steeds meer waardering begint te voelen voor de toewijding die Tucker toont, en ontmoet een vrouw, die gevoelens voor Forrest krijgt, ondanks diens misdadige wegen. op 13-12-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Donderdag 13 december

15:00

Zondag 16 december

12:00

Maandag 17 december

21:00

Dinsdag 18 december

21:00

Woensdag 19 december

21:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: David Lowery

Acteurs: Elisabeth Moss, Robert Redford, Sissy Spacek, Casey Affleck

Genre: Drama - Misdaad

Lengte: 2:00 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
The Old Man and the Gun

Inloggen / Registreren