› ROH The Magic Flute

Let op! Dit is een encore, geen live-event. Deze voorstelling is te combineren met een high tea in ons restaurant. (apart reserveren).

The Royal Opera opent het live bioscoop seizoen met Mozarts fantasierijke opera The Magic Flute. Voor de allereerste keer in de bioscoop zal het publiek de reis beleven naar het land van de Koningin van de Nacht.

Mozarts wereldberoemde opera The Magic Flute wordt door regisseur David McVicar adembenemend tot leven gewekt in de schitterende decors van John Macfarlane.
Prins Tamino belooft de Koningin van de Nacht dat hij haar dochter Pamina zal redden van de tovenaar Sarastro. Hij gaat op weg, samen met de vogelvanger Papageno, maar dan blijkt dat niet alles is wat het lijkt...
David McVicars klassieke enscenering doet recht aan zowel de ernst als de humor van Mozarts werk. Het publiek wordt meegevoerd naar een sprookjesachtige wereld vol dansende dieren, vliegende voertuigen
en oogverblindende sterrenhemels. De decors vormen een treffende achtergrond voor Mozarts caleidoscopische muziek, van het vocale vuurwerk door de Koningin van de Nacht en de lyrische liefdesduetten van Tamino en Pamina tot Papageno's hartveroverende, volksliedachtige aria's.
Behalve een komedie is The Magic Flute ook de verklanking van Mozarts spirituele overtuiging: Verlichtingsidealen als het zoeken naar wijsheid en deugdzaamheid vormen de grondslag van dit magische sprookje. The Magic Flute was direct een doorslaand succes en werd door Mozarts veronderstelde rivaal Salieri beschreven als een 'operone' - een grootse opera.

Reserveren
Let op! Dit is een encore, geen live-event. Deze voorstelling is te combineren met een high tea in ons restaurant. (apart reserveren).<br><br>The Royal Opera opent het live bioscoop seizoen met Mozarts fantasierijke opera The Magic Flute. Voor de allereerste keer in de bioscoop zal het publiek de reis beleven naar het land van de Koningin van de Nacht.<br><br>Mozarts wereldberoemde opera The Magic Flute wordt door regisseur David McVicar adembenemend tot leven gewekt in de schitterende decors van John Macfarlane.<br>Prins Tamino belooft de Koningin van de Nacht dat hij haar dochter Pamina zal redden van de tovenaar Sarastro. Hij gaat op weg, samen met de vogelvanger Papageno, maar dan blijkt dat niet alles is wat het lijkt...<br>David McVicars klassieke enscenering doet recht aan zowel de ernst als de humor van Mozarts werk. Het publiek wordt meegevoerd naar een sprookjesachtige wereld vol dansende dieren, vliegende voertuigen<br>en oogverblindende sterrenhemels. De decors vormen een treffende achtergrond voor Mozarts caleidoscopische muziek, van het vocale vuurwerk door de Koningin van de Nacht en de lyrische liefdesduetten van Tamino en Pamina tot Papageno's hartveroverende, volksliedachtige aria's.<br>Behalve een komedie is The Magic Flute ook de verklanking van Mozarts spirituele overtuiging: Verlichtingsidealen als het zoeken naar wijsheid en deugdzaamheid vormen de grondslag van dit magische sprookje. The Magic Flute was direct een doorslaand succes en werd door Mozarts veronderstelde rivaal Salieri beschreven als een 'operone' - een grootse opera. op 24-09-2017 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Zondag 24 september

11:30

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: David McVicar

Acteurs: GEEN

Lengte: 3:00 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
ROH The Magic Flute

Inloggen / Registreren