› Ladiesnight Zwaar Verliefd

Speciale avond voor dames bij Service Bioscoop Luxor, met een hapje en een drankje. LET OP! Kaarten in de voorverkoop 15,00. (deze dienen uiterlijk 9 oktober afgehaald te worden). Daarna kosten ze 17,50.

De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd?

Reserveren
Speciale avond voor dames bij Service Bioscoop Luxor, met een hapje en een drankje. LET OP! Kaarten in de voorverkoop 15,00. (deze dienen uiterlijk 9 oktober afgehaald te worden). Daarna kosten ze 17,50.<br><br>De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd? op 10-10-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Woensdag 10 oktober

20:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Jamel Aattache

Acteurs: Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Davy Eduard King, Abbey Hoes, Jamie Grant, Sarah Chronis, Liza Sips

Lengte: 1:45 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Ladiesnight Zwaar Verliefd

Inloggen / Registreren