› Ladiesnight Oceans 8

Speciale avond voor dames met een hapje, een drankje en Ocean's 8.
Kaarten in de voorverkoop 15,00. (deze dienen uiterlijk 18 juni afgehaald te worden). Daarna kosten ze 17,50.

Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen ... en een beetje heeft Debbie Ocean moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita, straatoplichtster Constance, hekwerkexpert Tammy, hacker Nine Ball en modeontwerpster Rose. Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar; het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger, het stralende middelpunt van de avond.

Reserveren
Speciale avond voor dames met een hapje, een drankje en Ocean's 8.<br>Kaarten in de voorverkoop 15,00. (deze dienen uiterlijk 18 juni afgehaald te worden). Daarna kosten ze 17,50.<br><br>Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen ... en een beetje heeft Debbie Ocean moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita, straatoplichtster Constance, hekwerkexpert Tammy, hacker Nine Ball en modeontwerpster Rose. Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar; het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger, het stralende middelpunt van de avond. op 13-06-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Woensdag 13 juni

20:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Gary Ross

Acteurs: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Rihanna, James Corden, Richard Armitage

Lengte: 2:10 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Ladiesnight Oceans 8

Inloggen / Registreren