› Ladiesnight Mamma Mia 2

Speciale avond voor dames bij Service Bioscoop Luxor, met een hapje en een drankje. LET OP! Kaarten in de voorverkoop 15,00. (deze dienen uiterlijk 16 juli afgehaald te worden). Daarna kosten ze 17,50.

ien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen.

Reserveren
Speciale avond voor dames bij Service Bioscoop Luxor, met een hapje en een drankje. LET OP! Kaarten in de voorverkoop 15,00. (deze dienen uiterlijk 16 juli afgehaald te worden). Daarna kosten ze 17,50.<br><br> ien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. op 18-07-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Woensdag 18 juli

20:00

20:30

* Voorstellingen in het rood zijn (bijna) vol.
Koop de kaarten bij ons aan de kassa.

Informatie

Regie: Ol Parker

Acteurs: Christine Baranski, Pierce Brosnan, Dominic Cooper, Colin Firth, Andy Garcia, Stellan Skarsgard, Lily James, Amanda Seyfried, Julie Walters, Meryl Streep

Lengte: 2:10 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Ladiesnight Mamma Mia 2

Inloggen / Registreren