› Ladiesnight Gek van Geluk

Speciale avond voor dames met een welkomstdrankje en hapjes.
Kaarten in de voorverkoop 15,00. (deze dienen uiterlijk 28 november afgehaald te worden). Kaarten 29 november aan de kassa 17,50.

In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena’s hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena's buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel laat de waarheid uitkomen.

Reserveren
Speciale avond voor dames met een welkomstdrankje en hapjes.<br>Kaarten in de voorverkoop 15,00. (deze dienen uiterlijk 28 november afgehaald te worden). Kaarten 29 november aan de kassa 17,50.<br><br>In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena’s hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena's buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel laat de waarheid uitkomen.<br> op 29-11-2017 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Woensdag 29 november

20:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Johan Nijenhuis

Acteurs: Plien van Bennekom, Carly Wijs, Matteo van der Grijn, Henry van Loon, Marie Mae van Zuilen, Beppie Melissen

Lengte: 2:10 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Ladiesnight Gek van Geluk

Inloggen / Registreren