› Ladiesnight Bella Donna s

Speciale avond voor dames met een welkomstdrankje en een hapje.
Kaarten in de voorverkoop 15,00. (deze dienen voor 12 september afgehaald te worden)
Kaarten 13 september aan de kassa 17,50.

Drie beste vriendinnen Amy (Kiki van Deursen), Jasmijn (Carolien Spoor) en Sasha (Eva Laurenssen) besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De drie vrouwen komen erachter dat iets als parachute springen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht #3 op de lijst; het vinden van ware liefde… Bella Donna’s is een luchtige komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties.

Reserveren
Speciale avond voor dames met een welkomstdrankje en een hapje. <br>Kaarten in de voorverkoop 15,00. (deze dienen voor 12 september afgehaald te worden)<br>Kaarten 13 september aan de kassa 17,50.<br><br>Drie beste vriendinnen Amy (Kiki van Deursen), Jasmijn (Carolien Spoor) en Sasha (Eva Laurenssen) besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De drie vrouwen komen erachter dat iets als parachute springen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht #3 op de lijst; het vinden van ware liefde… Bella Donna’s is een luchtige komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties.<br> op 13-09-2017 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Woensdag 13 september

20:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Jon Karthaus

Acteurs: Egbert Jan Weeber, Robert de Hoog, Kiki van Deursen, Carolien Spoor, Eva Laurenssen, Nadja Hupscher, Manuel Broekman, Thijs Römer

Lengte: 2:30 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Ladiesnight Bella Donna s

Inloggen / Registreren