› Incredibles 2 NL 3D

De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in Incredibles 2. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack, wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!

Reserveren
De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in Incredibles 2. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack, wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!<br> op 17-07-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Morgen

16:00

Woensdag 18 juli

16:00

Donderdag 19 juli

16:15

Vrijdag 20 juli

16:15

Zaterdag 21 juli

16:15

Zondag 22 juli

16:15

Maandag 23 juli

16:15

Dinsdag 24 juli

16:15

Woensdag 25 juli

16:15

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Brad Bird

Acteurs: Paul Haenen (Stem), Anne-Marie Jung (Stem), Bo Beljaars (Stem), Tommie Christiaan (Stem), Isa Hoes (Stem), Kai Merckx (Stem)

Lengte: 2:05 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Incredibles 2 NL 3D

Inloggen / Registreren