› Death Wish

Deze film heeft kijkwijzer 16 jaar. Toegang uitsluitend voor personen van 16 jaar en ouder. Wij kunnen om legitimatie vragen. Er worden geen uitzonderingen gemaakt.

Chirurg Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) heeft dagelijks te maken met de gruwelijke gevolgen van geweld in zijn woonplaats Chicago. Het wordt voor hem persoonlijk wanneer zijn vrouw (Elisabeth Shue) en dochter (Camila Morrone) slachtoffer worden van een overval. Wanneer zijn vrouw overlijdt aan de verwondingen en de politie niets voor hem kan betekenen, weet Kersey één ding zeker: de daders mogen niet ongestraft blijven. Hij besluit het heft in eigen handen te nemen. Vanaf dat moment is geen enkele crimineel in Chicago meer veilig...

Reserveren
Deze film heeft kijkwijzer 16 jaar. Toegang uitsluitend voor personen van 16 jaar en ouder. Wij kunnen om legitimatie vragen. Er worden geen uitzonderingen gemaakt.<br><br>Chirurg Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) heeft dagelijks te maken met de gruwelijke gevolgen van geweld in zijn woonplaats Chicago. Het wordt voor hem persoonlijk wanneer zijn vrouw (Elisabeth Shue) en dochter (Camila Morrone) slachtoffer worden van een overval. Wanneer zijn vrouw overlijdt aan de verwondingen en de politie niets voor hem kan betekenen, weet Kersey één ding zeker: de daders mogen niet ongestraft blijven. Hij besluit het heft in eigen handen te nemen. Vanaf dat moment is geen enkele crimineel in Chicago meer veilig... op 22-03-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Vandaag

21:15

Morgen

22:15

Zaterdag 24 maart

22:15

Zondag 25 maart

21:15

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Eli Roth

Acteurs: Bruce Willis, Vincent D'Onofrio, Camila Morrone, Kimberly Elise, Elisabeth Shue, Dean Norris

Lengte: 2:00 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Death Wish

Inloggen / Registreren