› De Franse Filmdag 2017

Drie Franse films met een buffet tussen de tweede en de derde film.

We beginnen om 12.00 uur met Une Vie.
Normandië, 1819. Jeanne Le Perthuis des Vauds, een over beschermde jonge vrouw vol kinderdromen, heeft nog maar net de nonnenschool en haar studies achter zich gelaten, als ze met Julien de Lamare trouwt. Al snel blijkt dat Julien bijzonder vrekkig, hard en labiel is. Langzaam maar zeker ziet Jeanne al haar dromen in rook opgaan.

Om ongeveer 14.15 uur begint LÁmant Double (zie trailer)
Chloé, een fragiele, jonge vrouw, kampt met een depressie. Ze besluit om psychotherapie te gaan volgen om vervolgens verliefd te worden op haar psychiater Paul. Als de twee een paar maanden later besluiten te gaan samenwonen, ontdekt Chloé dat haar geliefde een deel van zijn leven verborgen heeft gehouden voor haar.

Dan volgt het buffet in ons restaurant. LET OP, voor de Franse Filmdag met buffet is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Rond 17.30 uur sluiten we af met Retour en Bourgogne.
Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie. Samen met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden. Na het overlijden van hun vader worden de drie gedwongen keuzes te maken en beslissingen over de toekomst te nemen. We volgen een jaar lang het ritme van de seizoenen, die in het teken staan van de wijn die ze gezamenlijk produceren.

Reserveren
Drie Franse films met een buffet tussen de tweede en de derde film.<br><br>We beginnen om 12.00 uur met Une Vie.<br>Normandië, 1819. Jeanne Le Perthuis des Vauds, een over beschermde jonge vrouw vol kinderdromen, heeft nog maar net de nonnenschool en haar studies achter zich gelaten, als ze met Julien de Lamare trouwt. Al snel blijkt dat Julien bijzonder vrekkig, hard en labiel is. Langzaam maar zeker ziet Jeanne al haar dromen in rook opgaan.<br><br>Om ongeveer 14.15 uur begint LÁmant Double (zie trailer)<br>Chloé, een fragiele, jonge vrouw, kampt met een depressie. Ze besluit om psychotherapie te gaan volgen om vervolgens verliefd te worden op haar psychiater Paul. Als de twee een paar maanden later besluiten te gaan samenwonen, ontdekt Chloé dat haar geliefde een deel van zijn leven verborgen heeft gehouden voor haar.<br><br>Dan volgt het buffet in ons restaurant. LET OP, voor de Franse Filmdag met buffet is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.<br><br>Rond 17.30 uur sluiten we af met Retour en Bourgogne.<br>Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie. Samen met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden. Na het overlijden van hun vader worden de drie gedwongen keuzes te maken en beslissingen over de toekomst te nemen. We volgen een jaar lang het ritme van de seizoenen, die in het teken staan van de wijn die ze gezamenlijk produceren. op 19-11-2017 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Zondag 19 november

12:00

Zondag 26 november

12:00

* Voorstellingen in het rood zijn (bijna) vol.
Koop de kaarten bij ons aan de kassa.

Informatie

Regie: Diverse

Acteurs: Diverse

Lengte: 7:30 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
De Franse Filmdag 2017

Inloggen / Registreren