› BroodjeBios XL: Pieter Konijn

BroodjeBios XL de luxe versie van het bekende BroodjeBios.
Het buffet staat in ons Grand Cafe en bestaat o.a. uit:
Diverse soorten broodjes en brood, hartig en zoet broodbeleg,
warm vlees, knakworstjes, gekleurde eieren, koffie, thee,
jus d' orange, melk, chocomelk en yoghurtbekertjes.

Buffet vanaf 10.00 uur. Aanvang film 11.00 uur.
Entree kinderen t/m 9 jaar: € 15,00.

Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

Reserveren
BroodjeBios XL de luxe versie van het bekende BroodjeBios.<br>Het buffet staat in ons Grand Cafe en bestaat o.a. uit:<br>Diverse soorten broodjes en brood, hartig en zoet broodbeleg,<br>warm vlees, knakworstjes, gekleurde eieren, koffie, thee,<br>jus d' orange, melk, chocomelk en yoghurtbekertjes.<br><br>Buffet vanaf 10.00 uur. Aanvang film 11.00 uur.<br>Entree kinderen t/m 9 jaar: € 15,00.<br><br>Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten. op 02-04-2018 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Maandag 02 april

10:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Will Gluck

Acteurs: Tommie Christiaan (Stem), Do (Stem), Joey Schalker (Stem), Jan Versteegh (Stem), Shelley Vol (Stem), Amy Vol (Stem), Lisa Vol (Stem), Cystine Carreon (Stem), Roué Verveer (Stem)

Lengte: 2:35 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
BroodjeBios XL: Pieter Konijn

Inloggen / Registreren