› Alles voor Elkaar

Vier hartsvriendinnen worden op de 30ste verjaardag van één van hen geconfronteerd met een filmpje uit hun middelbare schooltijd. Pijnlijk is de realisatie dat ze hun verwachtingen van toen niet echt hebben waar gemaakt. Sterker nog: zowel qua carrière als op liefdesvlak staan ze totaal niet waar ze zichzelf op hun 30ste hadden bedacht. In enigszins beschonken toestand besluiten de vier dat het hoog tijd is daar verandering in te brengen en elkaar te helpen om hun tienerdromen alsnog waar te maken. Helaas zijn het juist de extra zetjes waarmee ze elkaar over hun grenzen duwen die ervoor zorgen dat de doelen steeds verder uit het zicht raken. De keuzes die ze maken, blijken zelfs alleen maar voor meer ellende, verwarring en moeilijke keuzes te zorgen. Daarbij ligt er nu een enorme bom onder de jarenlange vriendschap. Zijn de vier meiden misschien beter af zonder elkaar? En hoe krijgen ze hun leven weer terug op de rit voordat de volgende vriendin 30 jaar wordt?

Reserveren
Vier hartsvriendinnen worden op de 30ste verjaardag van één van hen geconfronteerd met een filmpje uit hun middelbare schooltijd. Pijnlijk is de realisatie dat ze hun verwachtingen van toen niet echt hebben waar gemaakt. Sterker nog: zowel qua carrière als op liefdesvlak staan ze totaal niet waar ze zichzelf op hun 30ste hadden bedacht. In enigszins beschonken toestand besluiten de vier dat het hoog tijd is daar verandering in te brengen en elkaar te helpen om hun tienerdromen alsnog waar te maken. Helaas zijn het juist de extra zetjes waarmee ze elkaar over hun grenzen duwen die ervoor zorgen dat de doelen steeds verder uit het zicht raken. De keuzes die ze maken, blijken zelfs alleen maar voor meer ellende, verwarring en moeilijke keuzes te zorgen. Daarbij ligt er nu een enorme bom onder de jarenlange vriendschap. Zijn de vier meiden misschien beter af zonder elkaar? En hoe krijgen ze hun leven weer terug op de rit voordat de volgende vriendin 30 jaar wordt?<br> op 18-10-2017 in CityCinema Venlo in Venlo.

› Tijden

Vandaag

20:30

Morgen

19:15

Vrijdag 20 oktober

19:45

Zaterdag 21 oktober

19:45

Zondag 22 oktober

19:15

Maandag 23 oktober

19:00

Dinsdag 24 oktober

19:00

Woensdag 25 oktober

19:00

Klik op een tijd om de voorstelling te reserveren.

Informatie

Regie: Danny Stolker

Acteurs: Oscar Aerts, Jord Knotter, Mark van Eeuwen, David Lucieer, Maryam Hassouni, Sarah Chronis, Esmée van Kampen, Tarikh Janssen

Lengte: 1:33 uur

Tickets kopen

Klik op een gewenste tijd en
bestel direct online uw tickets
voor de film.

terug naar overzicht
Alles voor Elkaar

Inloggen / Registreren